Energie electrica in mai multe zone cu case din municipiu

fara energie electricaLocuitorii din zona Peco au posibilitatea sa isi alimenteze casele la energie electrica. Municipalitatea a rezolvat problema alimentarii cu energie electrica in zona respectiva, urmand ca acelasi lucru sa se intample si in zona serelor din Cismea-Dobosari si in zona locuintelor de pe Ocolitor Pacea. Investitia este realizata cu bani din bugetul local.

Noi am montat un transformator si toti au posibilitatea sa isi alimeneze casele cu energie electrica. Am facut ceva si pentru cetateni, nu numai iluminat public„, a spus primarul Catalin Flutur.

De asemenea, posesorii de loturi din cartierul Cismea beneficiaza de apa si canal. Pentru ca tinerii sub varsta de 35 de ani, care si-au construit locuinte pe loturile date de Primarie nu aveau posibilitatea sa se racordeze la utilitati, municipalitatea a suportat aceste cheltuieli.

Am terminat lucrarile la utilitati in zona, pentru ca noi am avut obligatia prin lege sa le oferim numai loturi la dispozitie tinerilor de pina in 35 de ani. Ei nu au avut posibilitatea materiala sa se racordeze la utilitati si atunci am intervenit noi atat pe partea de apa-canal, cat si pe parte de gaz si ceea ce este important este alimentarea cu energie electrica a zonei. Acolo am montat doua transformatoare, care vor fi folosite de toti locuitorii din zona„, a mai spus primarul municipiului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *