Primarul de Botoşani: În momentul de faţă oraşul nu mai are şantiere foarte multe deschise

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Consilierii locali s-au intrunit, joi, intr-o sedinta de indata pentru a aproba o noua rectificare de buget a municipiului. Primarul Catalin Flutur sustine ca si de aceasta data rectificarea de buget, de 2,5 milioane lei, a fost una pozitiva.  Banii au fost directionati in cea mai mare parte pentru continuarea lucrarilor de investitii in municipiul Botosani.

Vorbim de investitiile in proiectele pe fonduri europene. Sunt sigur ca nu vom avea nicio problema pe partea de finantare, iar aceasta este o dovada a faptului ca noi ne facem bine treaba. Cererile de rambursare de la organismele intermediare se intorc foarte repede, iar lucrarile avanseaza destul de serios in municipiu„, a spus Flutur.

Acesta a declarat ca Botosaniul se claseaza pe primul loc pe tara in ceea ce priveste gradul de absorbtie a fondurilor europene. Miercuri, a fost pus in functiune sistemul de supraveghere video din municipiul Botosani si a fost finalizat si Centrul social din Parcul Tineretului, realizat tot cu fonduri europene. 

Cred ca in momentul de fata orasul nu mai are santiere foarte multe deschise. Am cerut constructorilor sa urgenteze lucrarile pe strada Octav Onicescu, unde avem proiectul pe reabilitarea termiei in municipiul Botosani”, a adaugat Flutur.

One thought on “Primarul de Botoşani: În momentul de faţă oraşul nu mai are şantiere foarte multe deschise

  1. Dom’ primar, alooo , se aude?
    Cand o sa ispraveasca Primaria colectia de mausoleuri de pe Pietonalul Unirii? Si, nr 2: are dom’ vice suficiente fire de iarba sa le pavoazeze ca sa nu se vada monstruozitatile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *