Noi fonduri de la Guvern pentru alimentari cu apa si modernizari de drumuri

gropi in asfalt BotosaniGuvernul directioneaza noi fonduri catre Consiliul Judetean Botosani. Institutia a primit recent o noua suma de bani, dupa ce in urma cu aproape doua saptamani a intrat in posesia a 2 milioane lei pentru stingerea arieratelor si sustinerea proiectelor europene. Suma primita acum se ridica la 3, 8 milioane lei, din care 2,7 milioane lei sunt pentru subprogramul privind alimentarile cu apa si 1,1 milioane lei pentru subprogramul privind reabilitarea, modernizarea si asfaltarea drumurilor de interes judetean si local.

Suma pentru alimentarile cu apa a fost deja repartizata, 250.000 lei fiind directionati catre Adaseni, 250.000 lei la VF. Campului, 500.000 lei la Mihalaseni, 1,5 milioane lei la Dobarceni, 100.000 lei la Trusesti-Ionaseni si 100.000 lei la Radauti Prut.

In ceea ce priveste fondurile alocate drumurilor, 1 milion lei a fost directionat catre modernizarea drumului judetean Corlateni-Podeni-Vorniceni si 100.000 lei pentru drumul comunal de la Miorcani-Radauti Prut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *