Preotul de pe Unirii, victimă a unui accident de circulaţie

accident visarion vizeteu
VW Bora condus de Visario Viziteu a fost lovit din spate

Preotul de la Biserica Cuvioasa Parascheva din municipiul Botoşani a fost, miercuri după-amiază, victima unui accident de circulaţie produs pe Bulevardul Mihai Eminescu, în faţa magazinului Castilio. Maşina în care acesta se afla a fost lovită puternic din spate de la autoutilitară a firmei distribuitoare de Pepsi.

Visarion Viziteu se deplasa dinspre Petru Rareş spre Laurian, însă, la un moment dat, după ce a frânat, a fost lovit foarte puternic din spate de autoutilitara Ford condusă de Ionuţ Spotilă de 26 de ani.

accident visarion vizeteu În urma accidentului preotul Visarion Vizeteu, fost inspector şcolar, a suferit un traumatism toraco- abdominal şi o posibilă fractură de stern.

El a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Mavromati.

Potrivit Poliţiei, vinovat de producerea accidentului este şoferul Fordului, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa.

Tot miercuri, o tânără de 18 ani a fost rănită, în urma unui accident produs în sensul giratoriu de la Alfaland. Maşina în care aceasta se afla, un Ford, a fost lovită din spate de o dacia Logan condusă de Emil Livadaru, de 69 de ani, din Paşcani. Acesta nu a observat că tânara din faţa sa oprise la giratoriu pentru a acorda prioritate şi a intrat în ea.

2 thoughts on “Preotul de pe Unirii, victimă a unui accident de circulaţie

  1. pai la ce preturi au ajuns lumanarile……..e penibil,in noaptea de Inviere a avut castig un passat cel putin + alte onoruri ,asa ca preotia din ziua de azi a ajuns in mod direct un mod de acastiga bani buni, nu asa cum am invatat noi odata cand eram mici la orele de religie sau citind din Biblie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *