Un tânăr a furat o maşină din faţa discotecii în care s-a distrat de Paşte

Politie ruralaUn tânăr de numai 17 ani este cercetat pentru furt după ce a sustras un autoturism din faţa unei discoteci în care s-a distra duminică noapte. În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe drumul comunal, în localitatea Mesteacăn, comuna Corni, s-a produs un un accident rutier.

Cercetările efectuate la fața locului au stabilit că în noaptea de  duminică spre luni, în jurul orei 2.30, un adolescent de 17 ani, din localitatea Sarafineşti, a sustras un autoturism care se afla parcat pe DJ 208 H, în faţa unei discoteci, pe care l-a condus până în localitatea Mesteacăn. La un moment dat, datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum, precum şi pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui alt adolescent care-l însoţea pe acesta în maşină, precum şi avarierea autovehiculului în proporţie de 70%.

După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti, în jurul orei 5.00. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Băiatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *