Final de săptămână aglomerat în concerte pentru botoşăneni

Finalul acestei săptămâni este unul plin de concerte pentru botoșăneni. În afară de spectacolele oferite de municipalitate în cadrul Zilelor Orașului la care vor participa trupe și artiști renumiți, dar și concertul organizat pe stadion de Sounds of Spring, botoșănenii mai au și alternativa puburilor.

Astfel, Dallas Pub oferă, vineri, o seară specială iubitorilor muzicii live cu Paula Seling &The Band. Artista nu concerteză prima dată în pubul amintit, ea a mai fost prezentă acum doi ani, alături de Ovi, partenerul ei de scenă de la concursul Eurovision 2010.

Vineri, la concertul programat în centrul vechi de municipalitate vor cînta Nicola și Bandidos. Sâmbătă este rîndul trupelor Bere Gratis, Fara Zahar si artistului Bogdan Ota, iar duminica vor canta pentru botosaneni Silvia Dumitrescu si Hara.

La concertul organizat pe stadion vor cînta Fly Project, Andreea Bănică & Syos, dar şi Julian Gray. La acest concert biletul de intrare este 40 lei, iar pentru concertul sustinut de Paula Seling la Dallas Pub e nevoie de rezervare.

Pentru concertele oferite de municipalitate, avantajul este ca botoșănenii nu plătesc niciun leu pentru a asculta muzica artiștilor invitați.

2 thoughts on “Final de săptămână aglomerat în concerte pentru botoşăneni

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Am curaj sa pun pariu ca nulitatile prezentate mai sus , acesti Mafalda ai playback-ului Fly Project, Andreea Bănică & Syos, Julian Gray nu vor strange 100 de spectatori………Cine da 40 lei sa vada NIMICURI ?Lumea abia scoate 5 Lei cand e meci pe stadion si nici atunci nu se aduna prea multi…

  2. 1. Pe stadion concerteaza si Mandinga, reprezentanta Romaniei la finala Eurovision din mai de la Baku.
    2. Pretul biletelor este cuprins intre 30 si 50 de lei.
    3. Intr-adevar, „concertele” organizate de primarie au intrarea gratuita, dar sa nu uitam numele prezente pe stadion si spectacolul ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *