Mişcarea pentru Botoşani a continuat, vineri, acţiunile de ecologizare

actiune ecologizarePentru a treia zi consecutiv, reprezentanții Mişcării pentru Botoşani au continuat activitatea de plantare de arbori și gard viu în municipiul Botoșani. De această dată zona vizată a fost cartierul Bucovina, acțiune la care au participat peste 50 de voluntari. „Mişcarea pentru Botoşani a continuat activităţile de ecologizare a muncipiului. Intenţionăm să fie o activitate de lungă durată, pentru că municipiul Botoșani merită titlul de Capitală verde şi trebuie să facem aceste eforturi pentru ca orașul în care locuim să arate din ce în ce mai bine”, a declarat Ion Diaconu.

În cursul acestei acțiuni au fost plantați peste 100 de stejari și mai mult de 350 de fire de gard voi. Acțiunile Mișcării pentru Botoșani vor continua și în săptămânile următoare, urmând ca în final să fie plantați peste 13.000 de arbori și peste 60.000 de fire de gard viu în municipiu.

7 thoughts on “Mişcarea pentru Botoşani a continuat, vineri, acţiunile de ecologizare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari tuturor celor care au participat la aceste actiuni. E foarte frumos sa vezi cum se mobilizeaza toti, cu mic, cu mare si fac astfel de activitati de ecologizare.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bravo lor ! Asta arata ca nu au facut asemenea actiune de ochii lumii. Mergand in mai multe zile au demonstrat ca vor cu adevarat ca Botosaniul sa se mentina capitala verde a Romaniei. Felicitari si mult succes in continuare.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ma bucura faptul ca sunt tineri in oras care se gandesc si la altceva decat la internet si telefoane mobile, macar pentru cateva clipe si merg sa planteze cativa copacei, foarte importanti pentru mediul inconjurator.

  4. Eu unul am participat la aceasta actiune. Multi oameni mi-au multumit pentru binele facut naturii si infrumusetarii orasului. Aceasta actiune a fost sponsorizata de primaria Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *