Dumitru Chelaru: Modul ăsta de a face politică şi a da declaraţii fără responsabilitate este tipic PRM

Dumitru Chelariu, prim-vicepresedintele PDL Botosani
Dumitru Chelariu, prim-vicepresedintele PDL Botosani

Primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelaru, neagă acuzaţiile aduse sâmbătă de liderii PRM la adresa sa. El susţine că nu are divergenţe pe plan local, iar afirmaţiile făcute de oficialii PRM sunt „glume”.  

Modul ăsta de a face politică şi a da declaraţii fără responsabilitate este tipic PRM. O iau ca o glumă, ca o chestiune de divertisment de Paşte. Nu am nicio problemă cu niciun membru al unui partid. Ceea ce invocă domnul Codreanu este incredibil„, a afirmat Chelaru.

El a adăugat că Elena Purice, candidatul PRM la Primăria Pomârla, face parte dintr-o familie de asistaţi social pe care atât el ca primar, cât şi primăria a ajutat-o de-a lungul timpului.

De altfel, primarul de Pomârla afirmă că fostul deputat PRM de Botoşani Ştefan Baban nu a ajutat niciodată comuna Pomârla şi nu s-a implicat niciodată în susţinerea proiectelor din această localitate.

Primarul comunei Pomârla, criticat de liderul PRM

3 thoughts on “Dumitru Chelaru: Modul ăsta de a face politică şi a da declaraţii fără responsabilitate este tipic PRM

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astia din PRM nu stiu cum sa mai iasa in fata, pentru ca nu le iese cu nimic. Si acum se agata de fel de fel de prostii ca sa mai apara si ei prin presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *