Primarul Cătălin Flutur, în direct, joi seară, la Realitatea TV

Catalin Flutur intervievat de Oana Dobre
Catalin Flutur intervievat de Oana Dobre

Primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur a fost prezent, joi seara, in direct, la Realitatea tv, in calitate de invitat.

Edilul-sef al urbei a raspuns provocarii lansata de reporterii Realitatea TV de a promova orasul in cadrul campaniei „Tu cum vezi orasul?” derulata de postul de televiziune amintit, in parteneriat cu Institutul de Politici Publice.

Transmisiunea a fost facuta in direct din fata Primariei Botosani, primarul fiind chestionat de reporterul Oana Dobre.

In afara de interviul cu primarul Flutur, telespectatorii postului de televiziune au putut urumari si un reportaj realizat de acelasi reporter cu imagini din oras si proiectele derulate de municipalitate.

Campania a mai cuprins pana acum si alte orase cum ar fi Timisoara, Arad, Cluj, Iasi, Suceava, etc.

2 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur, în direct, joi seară, la Realitatea TV

  1. criza mare de imagine frate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FLUTURE du te cu GHIORGHITA si plantati flori dupa legeri!!!!!!!!!!!vor fi lokuri de munca!!!!!!!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Un eveniment inedit pentru orasul nostru. Felicitari d-lui primar Catalin Flutur pentru faptul ca face cunoscut intregii tari orasul nostru cu marile realizari ce s-au infaptuit in ultimii ani prin intermediul unuia dintre cei mai buni reporteri care este Oana Dobre. D-l Flutur, un elegat, sarmant ca de obicei a fost o gazada minunata pentru cei de la Realitatea Tv care speram ca s-au simtit bine in dragul nostru oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *