Concursuri pentru funcţionari publici din trei judeţe, la Instituţia Prefectului din Botoşani

Cristian Roman, prefectul judetului Botosani
Cristian Roman, prefectul judetului Botosani

Funcţionarii din mai multe judeţe din Moldova vor susţine concurs la Instituţia Prefectului din Botoşani. Decizia aparţine Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, concursurile urmând să se organizeze la jumătatea lunii mai. Prefectul Cristian Roman spune că a purtat discuţii pe tema organizării unui concurs pentru secretarii a cinci comune din judeţ, iar reprezentanţii agenţiei au decis ca mai mulţi secretari şi funcţionari de primării din trei judeţe vecine să susţină concurs la Botoşani. Este vorba de judeţele Neamţ, Iaşi şi Suceava.

Vom fi gazda a 15 concursuri, pentru funcţionari publici de conducere, aici, la sediul instituţiei noastre. Sunt 15 concursuri pentru 15 posturi şi vor fi 15 comisii. Cinci de la Botoşani, trei de la Neamţ, trei de la Iaşi şi patru de la Suceava. Sunt funcţionari publici de conducere, nu sunt toţi secretari„, a spus prefectul Cristian Roman.

Pentru Botoşani va fi organizat concurs în vederea ocupării posturilor de secretari de primării la Todireni, Broscăuţi, Adăşeni, Mihălăşeni şi Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *