Verginel Gireadă după ce şi-a dat demisia: Poate voi veni consilierul primarului sau administrator public

Verginel Gireada cu demisia in fata
Verginel Gireada cu demisia in fata

Verginel Gireadă şi-a dat demisia din funcţia de primar al comunei Mihai Eminescu, după ce instanţa l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Locul acestuia va fi luat de viceprimarul comunei, până după alegerile locale. De altfel, fostul primar şi-a anuntat demisia încă de miercuri.

În urma unor discuţii pe care le-am avut cu Biroul politic de la comuna Mihai Eminescu, în urma unei decizii personale, am vrut să dau o dovadă de un om de caracter, un om vertical, că nu ţin în mod expres de acest scaun de primar, am decis să îmi dau demisia din funcţia de primar„, a spus Gireadă.

El spune că are în vedere să meargă pe alte funcţii în toamnă, poate chiar şi în Primăria Mihai Eminescu. Verginel Gireadă susţine că hotărârea judecătorească nu-i interzicea dreptul de a candida la alegerile locale.

Poate voi veni consilierul primarului sau administrator public… Voi vedea. Încă nu am luat această decizie sau voi merge în privat„, a adăugat Gireadă.

El spune că de când este în opoziţie, adică de mai bine de trei ani, se luptă cu mai multe dosare, fiind o persoană incomodă pentru actuala guvernare.

Primarul comunei Mihai Eminescu va depune două demisii: una către prefect şi una către Consiliul Local.

Curtea de Apel din Cluj l-a condamnat la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals, pe motiv că ar fi modificat un titlul de proprietate şi şi-a însuşit ilegal o suprafaţă de teren.

4 thoughts on “Verginel Gireadă după ce şi-a dat demisia: Poate voi veni consilierul primarului sau administrator public

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sa stii ca nu o sa te regrete nimeni, poate cei care au beneficiat de pe urma furaciunilor tale

  2. Bai Gireada (mai bine te chema Gramada,ca se potrivea perfect cu expresia neaosa romaneasca referitoare la cei fara inteligenta) ,pune mana pe carte si tu si Aneta ca nu urzica,vorba lui Iantu!lasa politica pentru oamenii onesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *