Accident pe Victoriei! O maşină a intrat într-o curte şi a rănit o persoană

accident Victoriei Un accident soldat cu rănirea unui bărbat a avut loc, miercuri după-amiază, pe strada Victoriei din Botoşani, în apropierea Teatrului de păpuşi. Un tânăr de 20 de ani, care conducea un Renault, în care se aflau trei fete, a încercat să depăşească un microbuz, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în curtea unei familii şi într-o conductă de gaz.

accident Victoriei Maşina a lovit şi proprietarul gospodăriei, Costache Păduraru, de 54 de ani, care curăţa curtea şi tăia crengile unor pomi.

Tăiam vreascuri aici şi deodată am văzut cum a venit şi a dat peste el. Eu am fugit. Când m-am uitat, el era căzut joi şi cu picioarele sub maşină. Am tras de el. L-a luat salvarea„, a povestit Mariana Păduraru, soţia victimei, aflată şi ea în aceeaşi zonă.

accident Victoriei Poliţiştii susţin că vina aparţine şoferului, Emanuel Păduraru, care circula cu viteză.

Din primele verificări rezultă faptul că conducătorul autoturismului Renault, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi impactează gardul imobilului cu numărul 40. În curtea acestui imobil se afla o persoană, care a suferit vătămără corporale„, a  spus agentul Cristian Constantinică de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *