Municipalitatea vrea să achiziţioneze încă un iepuraş gigant luminos

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Reprezentanţii Primăriei Botoşani vor sa achiziţioneze încă un iepuraş pentru a înfrumuseţa oraşul de Paşti. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă spune că iepuraşul, care va avea o înălţime de trei-patru metri, va fi pus într-un sens giratoriu din oraş.

Dorim să mai luăm un iepuraş luminos, pe care să îl montăm într-un sens giratoriu pe perioada sărbătorilor pascale. În acea perioadă, vor fi şi acţiuni, dar şi pachete cu dulciuri pentru copii, pe care le va împărţi iepuraşul prin oraş„, a spus Ghiorghiţă.

Un astfel de iepuraş costă în jur de 18.000 lei. Municipalitatea mai deţine un astfel de ornament care de câţiva ani este montat, de Paşti, pe Pietonalul Unirii.

4 thoughts on “Municipalitatea vrea să achiziţioneze încă un iepuraş gigant luminos

  1. Este o greseala. Ce treba are iepurasul cu Pastele. L evrei era mielul iar noi crestinii il avem pe Hristos. Cand voi vedea un iepure pe cruce atunci voi intelege. Oare promovarea iepurasului nu este o blasfemie si in acelasi timp idolatrie? Ma jigniti cu ateismele astea occidentale.

  2. acest copil pe nume GHIORIGITA..chiar se vede un mare om!!!!!!!!!sa se duca sa puna un ou la puscarie…poate va fi nevoie……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *