Reţinut după ce a prădat de telefoane mobile mai mulţi copii

tinar cu catuse pe mainiPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliția municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani a lui Mihai Alexandru F.de 19 ani, pentru furt. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au identificat pe tânărul din Cândeşti ca fiind principalul suspect de săvârşirea a două infracţiuni, respectiv o tâlhărie şi un furt calificat.

 Astfel, la data de 20 martie, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe un teren viran situat în zona fostului drum judeţean Botoşani-Suceava, prin constrângere psihică şi ameninţări cu acte de violenţă, suspectul l-a deposedat pe D.G. de 12 ani, de un telefon mobil în valoare de 250 lei.

De asemenea, în sarcina suspectului s-a reţinut faptul că la data de 26 martie 2012, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, i-a sustras lui B. V. de 11 ani, un telefon mobil în valoare de 350 lei.

Suspectul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de punere în mişcare a acţiuni penale şi sesizare a Judecătoriei Botoşani în vederea luării faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *