Dumitru Codreanu, nemultumit ca APIA transmite informatiile despre subventii prin SMS

Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani
Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani

Presedintele PRM Botosani, Dumitru Codreanu, se declara nemultumit de masura luata de APIA privind instiintarea fermierilor despre subventii prin SMS. Acesta a precizat ca SMS-urile sunt pentru transmiterea unor mesaje de dragoste si nicidecum pentru transmiterea de informatii pentru agricultori.

M-a surprins anuntul de la APIA, ca se anunta prin SMS atunci cind se da subventia. Cred ca cei de acolo au visat urat.  Sa o iei pe țața Marghioala de la Fundu Hertii ca sa citeasca un SMS, ar trebui sa aiba telefon. SMS-ul este bun pentru cei tineri, pentru transmiterea unor mesaje de dragoste, nu pentru așa ceva. Este anormal„, a declarat Codreanu.

Pentru a reduce o parte din cheltuieli, conducerea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) a decis ca fermierii botoşăneni să fie informaţi despre subvenţii prin SMS şi nu prin plicuri poştale, cum era până acum.

Fermierii care nu au însă telefoane mobile vor fi înştiinţaţi prin vechea metodă, adică vor primi acasă plicuri, prin poştă.
Potrivit reprezentanţilor APIA, din cheltuielile pentru campania de primire a cererilor, aproape un sfert din acestea erau legate de Poştă şi materialele aferente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *