Proiecte de milioane de euro câştigate de 11 primării din judeţ

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

Joi, 12 aprilie, ora 10,00, va avea loc la Instituţia Prefectului semnarea a 11 proiecte FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) de către 11 primari, pentru tot atâtea unităţi administrativ teritoriale, a anunţat prefectul Cristian Roman. Potrivit acestuia, comuna Văculeşti are un proiect de 1,4 milioane euro, Ungureni -587.000 euro, Corni 1 milion euro, Brăeşti 847.000 euro, Suharău- 916.000 euro, Păltiniş- 841.000 euro, Hudeşti- 1,4 milioane euro, Cotuşca 1,1 milioane euro, Lozna- 1,3 milioane euro şi Curteşti-1,1 milioane euro, Răuseni- aproape un milion euro.

Proiectele sunt pe măsura 322-calamităţi. Am ţinut foarte tare ca această semnare a proiectelor să aibă loc aici, pentru că este un model de colaborare între autorităţile locale şi cele de la nivelul judeţului şi fiind vorba de calamităţi, chiar ne-am implicat pentru aducerea acestor bani. Mai sunt două comune care aşteaptă, proiectele sunt eligibile, dar aşteaptă finanţarea după ce se termină contestaţia şi mai avem un proiect pe măsura 125 la Răuseni„, a spus prefectul.

One thought on “Proiecte de milioane de euro câştigate de 11 primării din judeţ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Aceste proiecte participa la o „licitatie” la nivel national dupa punctajul obtinut de fiecare proiect in parte. Evaluarea lor ar trebui sa se faca in mod unitar la nivelul fiecarui Centru Regional al APDRP, conform procedurilor publicate pe site-ul acestei agentii. Oare cum este posibil sa se fi „implicat” dl prefect in aducerea acestor bani?
    Ne mai miram de ce cei de la UE tot suspenda platile pe diferite programe. Uite de ce, tocmai ne-a spus prefectul ca s-a „implicat” ! Si se mai si lauda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *