Mihai Tincu: Am văzut că primăriile PDL au primit mulţi bani. Sper să se astupe gropile din Botoşani

Tincu MihaiOmul de afaceri Mihai Tincu, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de consilier local din partea PSD, şi-a exprimat sâmbătă speranţa că primarii PDL care au primit bani de la Guvern vor şti să folosească fondurile primite. Directorul general al Rapsodia Conf a făcut trimitere în mod special la primarul de Botoşani, Cătălin Flutur, despre care a spus că utilizând banii guvernamentali ar putea astupa gropile din zona centrală a municipiului.

Mă bucur că au venit bani la primarii PDL. În zona centrală, la piaţă, este o groapă care stă de anul trecut. Poate în felul acesta reuşeşte primăria să o astupe„, a spus, ironic, Mihai Tincu.

Un număr de 37 de unităţi administrativ teritoriale au primit bani de la Guvern, în urma unei rectificări de buget. Banii au fost alocaţi din fondul de rezervă a Guvernului ca urmare a unor solicitări venite din partea administraţiilor publice locale.

Vezi ce fonduri au primit primăriile din judeţ în urma rectificării de buget

4 thoughts on “Mihai Tincu: Am văzut că primăriile PDL au primit mulţi bani. Sper să se astupe gropile din Botoşani

  1. Cu ce interes urmaresc acesti oameni banii. Se gandesc si ei ca ar fi foarte frumos daca ar intra in buzunarele lor.Grop[ile vor fi astupate cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *