Acţiune de sprijinire a câinilor fără stăpân din Botoşani, organizată de tinerii afiliaţi Mişcării pentru Botoşani

caini comunitari la padocuriTinerii afiliati Mişcării pentru Botoşani organizeaza o prima actiune civica menita sa arate botosanenilor ca problemele cu care se confrunta zi de zi pot fi rezolvate prin forte proprii.

Prin urmare, profitand ca miercuri 4 aprilie, s-a marcat Ziua Internationala a Cainilor fara Stapan, tinerii botosaneni din Miscarea pentru Botoşani organizeaza in zilele de 7 si 8 aprilie o actiune de colectare de hrana pentru cainii fara stapan care sunt gazduiti acum in padocul Botosani.

Chiar daca suntem tineri, avem datoria sa le aratam si celor maturi ca este usor sa faci bine, sa te implici! Nu cerem nimanui sa ia caini acasa, doar sa dea un pic din ceea ce au ei pentru a hrani niste fiinte fara aparare!” explica Bogdan Iablonschi din partea Miscării pentru Botoşani.

Toti locuitorii Botosaniului care vor sa se implice in acest gest generos si omenos sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana, sambata 7 aprilie si duminica 8 aprilie in parcarea Shopping Center Botosani  – Carrefour.

Nu trebuie sa uitam ca putem fi buni si, in acelasi timp, sa contribuim la imbunatatirea orasului! Daca ajutam si noi autoritatile locale, Primaria, cu putina hrana pentru caini, vom avea mai putini maidanezi pe strazi. Nu putem sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa faca altii pentru noi! Putem rezolva problemele doar daca dam si noi o mana de ajutor!” a declarat Larisa Moisuc, membra a Mişcării pentru Botoşani.

2 thoughts on “Acţiune de sprijinire a câinilor fără stăpân din Botoşani, organizată de tinerii afiliaţi Mişcării pentru Botoşani

  1. Pana acum unde-au fost.Daca portocalii cred ca ala se cheama adapost le recomand sa locuiasca in locul acelor animale macar 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *