Concursul judeţean de desen tehnic şi-a desemnat câştigătorii

Concurs desen tehnic NegreanuJoi, 5 aprilie 2012, în cadrul programului Şcoala altfel, s-a desfăşurat prima ediţie a Concursului Judeţean la Desen Tehnic organizat la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu Botoşani”.

La concurs au participat elevi ai claselor a IX-a şi a X-a, de la liceele tehnice din judeţul Botoşani.

Organizarea unui concurs judeţean la desen tehnic răspunde nevoilor de afirmare ale elevilor interesaţi de studierea acestei discipline şi de obţinerea unui nivel de performanţă ridicat, în condiţiile în care olimpiada interdisciplinară de mecanică se organizează doar pentru elevii ciclului superior al liceului.

Chiar dacă probele de concurs au avut la bază programa şcolară, elevii au avut de rezolvat doar aplicaţii practice la Desen tehnic.

Elaborarea subiectelor şi evaluarea lucrărilor a fost realizată de cadre didactice de la liceele care nu au avut elevi în concurs.

S-au remarcat următorii elevi de la clasa a IX-a: Beşleagă Florinel (Premiul I) de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Botoşani, Ţeoanu Florin (Premiul al II-lea) de la Grupul Şcolar „Al. Vlahuţă” Şendriceni şi Vrînceanu Vlad-Ştefan (Premiul al III-lea) de la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu” Botoşani.

La clasa a X-a, premiile au fost obţinute de: Coler Adrian (Premiul I) de la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu” Botoşani, Cucu Ciprian (Premiul al II-lea) de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Botoşani şi Argint Marius-Constantin (Premiul al III-lea) de la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu” Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *