Florin Egner, în cărţi pentru funcţia de director la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani

Consilierul local, Florin Egner
Consilierul local, Florin Egner

Consilierul local Florin Egner ar putea conduce Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani. Primarul Cătălin Flutur susţine că Florin Egner este una din propunerile pentru această funcţie, însă decizia va fi luată în Comitetul director.

Această hotărâre se ia în Comitetul Director. Odată cu aprobarea statutului asociaţiei şi regulamentului, avem un Consiliu de Administraţie şi este una din propunerile noastre, ţinând cont de faptul că domnul Egner are o experienţă destul de vastă în domeniu, cel puţin în domeniul administrativ şi să nu uităm că este unul din partizanii acestei idei de la bun început şi ar şti ce să fac. Dar repet, este una din propuneri, a spus Flutur.

În cazul în care va fi desemnat director general al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani, Florin Egner nu va mai putea candida pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani din partea PRM şi PNG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *