Vezi lista profesorilor care au devenit experţi în educaţie

cadre didacticeInspectoratul Scolar Judetean a făcut publică lista cu cadrele didactice botoşănene care vor face parte din Corpul naţional de experţi în management educaţional. Pe lista figurează 342 de cadre didactice înscrise,  38 dintre acestea fiind respinse la concurs. Intrarea profesorilor în corpul de experţi, le oferă posibilitatea acestora să participe la organizarea concursurilor de ocupare a unor funcţii în învăţământ. Cadrele didactice s-au înscris într-o primă etapă on-line, după care o comisie constituita la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean a evaluat dosarele acestora.

Printre experţi în educaşie se numără inspectori şcolari, directori de şcoli. De exemplu, inspectorul general adjunct al IŞJ, Daniel Botezatu a obţinut 100 puncte, inspectorul general Ada Macovei 95 de puncte. Pe lista admişilor figurează şi deputatul Cătălin Buhăianu care a devenit expert în educaţie cu 85 puncte.

Cei nemulţumiţi pot depune contestaţii de luni, 9 aprilie şi până vineri, 13 aprilie. Daniel Botezatu, inspector general adjunct al IŞJ, a declarat că o nouă sesiune de accedere în corpul experţilor va fi în luna iunie.

Vezi lista profesorilor experţi în educaţie: ISJ Botosani Rezultate concurs selectie corp experti 6 aprilie 2012

2 thoughts on “Vezi lista profesorilor care au devenit experţi în educaţie

  1. Sandu Maricel… expert in educatie? E un putregai ca si cadru didactic. (Cine il cunoaste poate confirma). De unde 93 puncte?
    Mdaa… De asta… merge bine… invatamantul romanesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *