Florin Ţurcanu: Verginel Gireadă va candida şi va câştiga Primăria

Florin Turcanu, liderul PNL Botosani
Florin Turcanu, liderul PNL Botosani

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că actualul primar al comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, va candida pentru un nou mandat din partea PNL, în ciuda condamnării suferite joi.

Normal că va candida şi va câştiga Primăria Mihai Eminescu„, a spus Ţurcanu, care este de părere că dosarul în care Gireadă a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare este unul politic.

El este convins că decizia instanţei nu va produce efecte asupra imaginii partidului.

Primarul de la Mihai Eminescu, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Verginel Gireadă candidează pentru un nou mandat, în ciuda condamnării sale

7 thoughts on “Florin Ţurcanu: Verginel Gireadă va candida şi va câştiga Primăria

  1. Domnule TURCANU…..mai bine ai face poze cu ONISA impreuna…..sa ti mai creasca procentele….lasa i pe cei condamnati sa si ispaseasca pedepsele!!!! sau poate iti pregatesti terenul ca si tie ti se apropie pronuntarea in dosarul tau!!!!!!!!!

  2. Hai mai, daca si condamnatul asta mai castiga, inseamna ca suntem niste prosti. Cum?….asta care a luat 2 ani de puscarie sa mai fie ales ? Oare ce este in mintea oamenilor ?

  3. Ce oameni au ajuns sa conduca PNL-ul. Un oier agramat si un hot. Acest Gireada se asteapta sa fie votat de oamenii carora le-a furat terenurile. Cata nesimtire poate incapea in acest om?

  4. Cu siguranta mintea oamenilor contine mult mai mult decat ceea ce ai tu!!! Si daca viata iti va oferi si tie o astfel de situatie in care sa primesti aceleasi aprecieri?sunteti toti in necunostinta de cauza, dar poate CEDO va clarifica problema unui roman… e dezgustator ca am ajuns in situatia aceasta

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Paul , se vede ca esti PDL-ist din avion , mai ales ca am vazut comentariile tale si pe alte site-uri . Nu-mi place candidatul nici mie , dar asta e … daca altii mai priceputi n-avem !!!

  6. Domnul Turcanu ar trebui sa mearga la oi, Domnul Gireada pe tractor si la conducerea PNL-ului sa vina oameni cu carte, nu niste banditi imputiti care fac numai ce vor ei!!!Nu exista si la ei lege??? PNL-istilor adevarati faceti ceva!!!

  7. Nu are cum sa ramana tot el primar dupa tot ce a facut si dupa ce a fost condamnat. Oamenii stiu cine este acest Gireada si nu-l vor vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *