Premii pentru un concurs de desene la Carrefour. Vezi câştigătorii!

Concurs desene botosani carrefour - castigatoriCarrefour a premiat din nou elevii talentaţi din Botoşani, care au desenat în cadrul Concursului de desene Carrefour, ediţia Paşti 2012.

Joi, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor marilor castigatori la Concursul de desene, editia de Pasti, marele premiu fiind o  excursie la Disneyland Paris.  

La această ediţie, elevii au fost invitaţi să-şi folosească imaginaţia desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante la acţiune, conform temei „Iepuraşul Carrefour premiază copiii talentaţi!”.

 Din judeţul Botoşani au participat 10.000 de elevi, de la 33 de şcoli.

Concurs desene botosani Carrefour 2Pe lângă marele premiu, care a fost o excursie la Disneyland Paris şi câştigat de Claudia Vişan, din clasa IV-a, au mai fost oferite copiilor sisteme informatice, cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei, DVD-uri, MP3 player-e şi o bicicletă.

„Veţi vedea că vă vom obişnui de fiecare Crăciun şi Paşte cu aceste desene, prin care lăsăm talentul copiilor să vorbească. Vă aşteptăm şi la ediţia de Crăciun„, a declarat George Zar, directorul Carrefour Botoşani.

Concurs Carrefour pastiDesenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 25 de hypermarketuri Carrefour pana la sfarsitul lunii aprilie.

Vezi castigatorii din Botosani, premiati de Carrefour: castigatori Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *