Primăria Botoşani ia creditul de 20 de milioane lei de la CEC Bank

Primaria Botosani
Primaria Botosani

Primăria Botoşani ia creditul de 20 de milioane lei de la CEC Bank. Vineri, a fost convocată o şedinţă de îndată la Consiliu Local în vederea aprobării împrumutului. La licitaţie s-au înscris două instituţii bancare, respectiv CEC Bank şi Banca Carpatica. Oferta cea mai convenabilă şi care a fost acceptată de altfel de municipalitate a venit de la CEC Bank.

După ce se aprobă împrumutul, facem contractul şi accesăm banii. CEC Bank a venit cu o ofertă foarte bună, iar împrumutul va fi pe o perioadă de zece ani„, a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Împrumutul de 20 milioane lei este luat de Primăria Botoşani pentru cofinanţarea unor obiective de investiţii de interes local. Printre obiectivele de investiţii care vor fi finanţate din creditul bancar intern se numără parcul de agrement Cornişa, reabilitarea sistemului de termoficare, însă o parte din bani va fi folosită şi la reabilitarea şi modernizarea unor străzi urbane din municipiul Botoşani.

One thought on “Primăria Botoşani ia creditul de 20 de milioane lei de la CEC Bank

  1. Oameni buni…PDL ul vrea sa bagi toti banii in buzunarele lor…..sa le fie rusine…toti hotii au ajuns sa dispuna de banii nostri!!!!!!!!!!!!!!!!JOS GASCA DE PORTOCALII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *