Viceprimarul Cătălin Alexa: Trag speranţa că vom continua activitatea la Primărie în aceeaşi formulă

viceprimarul Catalin Alexa
viceprimarul Catalin Alexa

Viceprimarul Cătălin Alexa nu ştie încă dacă se va afla pe liste la Consiliu Local, dar speră să continue activitatea la Primărie în aceeaşi formulă. El spune că nu s-au stabilit încă listele pentru Consiliu Local de către Mişcarea pentru Botoşani.

Acesta consideră că politica este făcută din ce în ce mai dur în ziua de astăzi.

Faţă de acum câţiva ani de zile s-a cam absolutizat totul. Nu mai există cale de negociere, de înţelegere, ceea ce este dăunător şi pentru viaţa socială şi pentru cea politică, chiar şi economică. Din fericire, în Consiliul Local lucrurile merg bine. Dacă am ajunge în ipostaza în care este Consiliul Judeţean...”, a spus Alexa.

Mişcarea pentru Botoşani a stabilit lista pentru Consiliul Judeţean şi urmează ca cea pentru Consiliu Local să fie stabilită până la sfârşitul acestei luni.

5 thoughts on “Viceprimarul Cătălin Alexa: Trag speranţa că vom continua activitatea la Primărie în aceeaşi formulă

  1. Pana acum lucrurile au mers foarte bine. Cred ca daca dorim ca orasul sa mearga la fel de bine ca pana acum ar trebui sa ramana aceeasi formula, se vede cu ochiul liber schimbarile in bine aparute in oras.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sincer, si eu sper sa ramana aceeasi formula pentru ca Botosaniul de azi nu e Botosaniul de ieri. Astazi am evoluat, astazi suntem mai buni datorita conducerii care a avut grija de asta.

  3. mai IONUT….ce ai vazut tu bun??????ca s a cheltuit aiurea pe bulevarde care se strica in fiecare an????cine plateste marea paguba?????voi portocaliiiii?????sa va fie rusine pt macelul financiar la care ati suspus orasul FLUTURILOR mari si mici……sa va duceti dupa GIREADA…la puscarie

  4. Sper sa ramana aceeasi echipa la conducerea primariei. Flutur si Consiliul Local au facut foarte multe pentru orasul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *