“Miss Smart & Right”, organizat de tineretul PDL

Tineretul Democrat Liberal organizeaza vineri, 27 aprilie 2012, in incinta clubului Fun City cuncursul de frumusete “Miss Smart & Right”. Preselectia candidatelor va avea loc in data de 6 aprilie 2012, orele 18:00 in clubul  mai sus amintit.

Premiile sunt urmatoarele:

Locul I – 1000 lei

Locul II – 500 lei

Locul III – 300 lei

Toate concurentele vor primi premii de participare.

Este o traditie pentru noi acest concurs de frumusete, am ajuns la a-16-a editie si speram ca in acest an, ca si in anii precedenti, sa reusim sa cream un spectacol de exceptie pentru tinerii din Botosani„, a declarat Gabriel Alecsandru, presedintele OT PDL Botosani.

Acest eveniment este sustinut si promovat de “Miscarea pentru Botosani”.

 

5 thoughts on ““Miss Smart & Right”, organizat de tineretul PDL

  1. Se pare ca traditia se respecta, Botosaniul are femei foarte frumoase si de aceea trebuie sa le scoatem in fata. Iar pentru unele fete este o oportunitate de a intra in aceasta lume, a manechinelor.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte frumos ca se continua traditia. Fete frumoase sunt, de ce sa nu fie premiate pentru asta? Bravo tineretului PDL si mult succes fetelor.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    PDL-ul are traditie in a racola fete!Parca presedintele de la Org de Tineret Botosani are dosar penal pt proxenetism,nu?Si mai are si cativa deputati penali implicati in scandaluri legate de proxenetism!Oare chiar nu au rusine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *