Director de instituţie publică în căutare de aventuri sexuale pe internet

intimitate1Un director de instituţie publică din judeţul Botoşani este în căutarea unor aventuri sexuale pe internet. El a postat pe un site de profil informaţii că se află în căutarea de „fantezii şi distracţie discreta”. Numele directorului nu apare pe contul său de pe www.intimitate.ro, însă utilizează un pseudomim folosit curent.

De altfel, în contul său, „Skanderbey44” oferă detalii atât despre funcţia pe care o ocupă, cât şi despre vârstă sau data naşterii, la fel ca şi despre culoarea părulului sau înălţime. De altfel, el menţionează în contul său de pe www.intimitate.ro că este căsătorit, dar se află „In cautare de femeie cu vârsta între 22 şi 40 ani”.

Se pare că cel care se ascunde în spatele acestui „nickname” este directorul de la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit ( OJPDRP), Alexandru Chiş. Şi asta în condiţiile în care acelaşi nume, „Skanderbey44”, este utilizat de Alexandru Chiş ca adresă oficială de mail, prin intermediul căreia comunică cu membrii partidului din care face parte (PDL).

2 thoughts on “Director de instituţie publică în căutare de aventuri sexuale pe internet

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dumneavoastra nu stiti ,ca,in spatele acestor barbati cu functii,se ascund scene fierbinti de sex? Ce fac acesti mari sefi la birouri? Se plictisesc,oameni buni!Eu care am studii superioare si carte pana la 30 de ani,stau fara loc de munca si citesc magariile pe care le fac aceste fete luminate.Am avut ocazia sa stau la usa biroului marelui Gheorghita,care,plictisit fiind de mine,tot intreba secretara daca am plecat,eram in cautare de loc de munca,iar d-lui la telefon discuta de „gagici”,intalniri,etc…Ce sa ne mai mire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *