Spectacol pentru cei mici, la Teatrul Vasilache

povestiri de buzunarTeatrul pentru Copii  şi Tineret „Vasilache” vă invită să vizionaţi duminică, 8 aprilie 2012, cu începere de la orele 11 şi 12,30, spectacolul „Povestiri de buzunar”

În buzunarul cui se află poveştile? Al „Domnului Poveste” interpretat de actorul Florin Iftode, care va reuşi să imagineze pe scenă un spectacol cu păpuşi doar dacă va fi ajutat de cele trei ajutoare,  actriţele Ibica Leonte, Aurica Dobrescu şi Mihaela Ştempel.
 
„Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din „Lumea celor care nu cuvântă”  a lui Emil Gârleanu. Voi părinţi, prea ocupaţi, prea stresaţi de problemele vieţii nu aveţi timp să mai şi observaţi cu atenţie ce se întâmplă în lumea necuvântătoare ce ne înconjoară, aşa că, însoţiţi-i pe cei mici să vadă povestirile de buzunar”, este invitaţia   regizorului artistic, Valentin Dobrescu. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu. Pe aranjamentul  muzical compus de  Constantin Panaite, copiii vor cânta, aplauda şi vor dansa alături de actori.

Vă oferim un spectacol cu actori şi păpuşi, interactiv, ce se adresează copiilor preşcolari.

Rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Preţ unui bilet este 6 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com