Mergi în vacanţă cu 760 de euro la Costa Brava şi primeşti un sejur gratuit în Bulgaria

chriss turismMergeti in vacanta pe Costa Brava cu 760 euro si primiti GRATUIT un sejur in Bulgaria!, 7 nopti cazare cu demipensiune la hotel 4*, transport cu avionul!!!

Perioade de calatorie:

24 iunie – 1 iulie

1 iulie – 8 iulie

Costa Brava este una dintre cele mai frumoase si populare zone de litoral din Spania. Cladiri pitoresti, stradute inguste, soare, palmieri si o apa cat se poate de limpede… toate acestea atrag an de an turisti din toate colturile lumii. Relaxati-va la soare pe malul Marii Mediterane sau practicati sporturi de apa precum windsurfing, scufundari, schi nautic si plimbari cu vaporasul.

Oferta: 760 euro/persoana/sejur. Tariful include:

•             7 nopti cazare la hotel 4*

•             demipensiune

•             transport avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, compania Tarom

•             transfer aeroport – hotel – aeroport

•             taxele de aeroport 95 euro/persoana

•             asistenta turistica in limba romana

BONUS: un sejur GRATUIT in Bulgaria, 5 nopti la Hotel Azalia 4* –  Sf. Constantin si Elena, in perioada 16-21.09.2012

HOTEL H TOP AMAIKA  4*

Hotelul H Top Amaika este situat la 100 m de plaja si la 250 m de centrul statiunii Calella. Dispune de 228 de camere duble dotate cu baie cu cada si articole de uz personal, uscator de par, oglinda pentru machiaj, aer conditionat si incalzire centrala, balcon, birou, seif, veioza, cartela magnetica, telefon direct, TV cu conexiune satelit, radio, minibar, canapea. Facilitati si servicii: receptie 24h, aer conditionat, inchiriere masini, ascensoare, schimb valutar, acces pentru persoane cu nevoi speciale, spalatorie, parcare, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, restaurant (mic dejunul poate fi servit in sistem bufet sau continental), snack-bar, sala de fitness, sali de conferinte, zona Wi-Fi (internet), camera pentru bagaje, mini-club, programe de animatie.

Statiunea Calella, chiar daca este cea mai mare statiune de pe Costa Brava, nu este una galagioasa si aglomerata. Plaja lata cu nisip cu pietricele, apa foarte limpede si curata, hotelurile elegante, promenadele umbrite de palmieri, toate fac parte din peisajul statiunii. Nu ratati Seara Flamenco, este un spectacol extraordinar. Nimic nu este mai potrivit decat sa inchei ziua participand la  un spectacol flamenco live, admirand costumele si dansul pasional la un pahar de sangria.

CHRISS TURISM SRL
Romaniuc Cristina: 0740.609.702
Cojocariu Georgiana Corina: 0746.645.980
Tel/ Fax: 0231.511150
www.chrissturism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *