O angajată de la Protecţia Copilului a fost lovită de o maşină

O angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a suferit un accident de muncă de traseu. Viorica Apachiţei, se deplasa, duminică seară, în jurul orelor 22.05  spre casa, iesind din tura doi de serviciu, de la Centrul de Plasament „Elena Doamna” din strada Aleea Liceului, nr. 6, Botosani. Pe trecerea de pietoni din apropierea Spitalului de Copii din Bulevard a fost lovita de o masina condusa de Florin U. de 26 de ani, din Botosani.

 Victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean Botosani, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale, ramanand internata. 

Salariata  Apachitei Viorica este în vârstă de 57 ani  şi are o vechime la locul de muncă  de 4 ani . Accidentul a survenit în timpul  deplasării în interesul serviciului, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.  Cercetarea  evenimentului va fi efectuată de către  Directia Generala  de Asistenta Sociala  si Protectia Copilului  Botosani, dosarul de cercetare urmând a fi înaintat la I.T.M.  Botoşani pentru avizare„, se precizează într-un comunicat al ITM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *