Reclamaţie la o şcoală din judeţul Botoşani privind dosirea unor ore

Inspectoratul Scolar Judetean
Inspectoratul Scolar Judetean

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au solicitat poziţia Ministerului Educaţiei în cazul unor ore dosite la Şcoala Ungureni. Asta după ce un cadru didactic a reclamat la Inspectoratul Şcolar Judeţean că nu au fost vacantate nişte ore la disciplina română-engleză, deşi acestea existau. Reprezentanţii IŞJ au verificat la faţa locului şi au constatat că reclamaţia dascălului este întemeiată.

Avem o reclamaţie la Ungureni, unde este o problemă. La un post de română-franceză, orele au fost găsite de Inspectorat mai târziu, după perioada din calendar şi aşteptăm răspunsul Ministerului. A fost o petiţie de la un cadru didactic din Ungureni, care spune că există ore şi nu au fost scose în termen, conform calendarului, şi aşteptăm punctul de vedere de la Minister. La controlul făcut s-au găsit mai multe ore şi am cerut părerea Ministerului Educaţiei, dacă este corect să dăm un post în condiţiile în care nu a fost afişat„, a spus Cojocariu.

Acesta a spus că urmează ca, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean să decidă ce măsură va lua împotriva conducerii unităţii de învăţământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *