A furat o maşină din curtea unui depozit şi a plecat la plimbare, deşi nu avea permis

Un tânăr de 19 ani din satul Rediu- comuna Rădăuţi Prut a furat, luni la amiază, un autoturism cu care a ieşit la plimbare, deşi nu avea permis de conducere. Maşina se afla în curtea unui depozit din Darabani, cu cheile în contact. Proprietarul, un bărbat de 45 de ani, din satul Lişmăniţa, a sesizat la scurt timp dispariţia maşinii.

Autoturismul a fost depistat de către poliţişti pe strada Dragoș Vodă din oraşul Darabani. Acesta prezenta avarii la partea din dreapta faţă, ca urmare a producerii unui accident rutier. La locul accidentului a fost identificat Ciprian Florentin G., de 19 ani, din satul Rediu.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta, la data de 2 aprilie 2012, în jurul orei 13.50, a sustras autoturismul din curtea depozitului, conducându-l apoi pe raza orașului Darabani, deși nu poseda permis de conducere. În momentul în care a fost sustras, portierele autoturismul erau descuiate,  iar pentru a-l putea porni, suspectul a folosit cheia de contact originală, pe care a gasit-o într-un compartiment, lângă schimbătorul de viteze”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Daniela Gheorghiescu.

Faţă de tânărul de 19 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *