Un elev de la Liceul de Ştiinţe ale Naturii şi-a lansat prima carte

lansare carte Tudor Chelariu 1Luni, 2 aprilie, ora 9,00 a avut loc la Liceul de Ştiinţe ale Naturii G. Antipa din Botoşani lansarea volumului de poezii Scrisori netrimise. Este volumul de debut al elevului Tudor Cosmin Chelariu din clasa a XI –a A şi cuprinde latura sufletească a unui copil devenit adolescent care încearcă să-şi găsească locul într-o lume în care sensibilitatea este asociată slăbiciunii, iar delicateţea – imaturităţii.

Evenimentul a fost marcat de prezenţa inspectorului general adjunct, prof. dr. Daniel Botezatu, a lui Dumitru Ivan, director al Editurii Quadrat şi editor al volumului, a Irinei Constantinescu, profesor de limba şi literatura română la Şc. Gen. Nr.2. De asemeni, au participat profesorii şcolii.

Numărul mare de elevi implicaţi – 180 – dovedeşte că activităţile culturale au un mare impact asupra tinerei generaţii, care se detaşează prin poezie de tot ceea ce este lumesc, vanitos şi zgomotos.

Evenimentul a fost coordonat de Irina Sănăuţanu, profesor de limba şi literatura română la Liceul de Ştiinţe ale Naturii G. Antipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *