„Şcoala altfel” la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu”

scoala altfel la Dimitrie Negreanu„Şcoala Altfel” la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu” a debutat pentru un număr mare de elevi cu activitatea „Cercetăşia este altfel! Este un mod de viaţă!” în cadrul unui program mai amplu al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”.  

Au fost susţinute activităţi distractive de autocunoaştere, de dezvoltare a abilităţilor practice, de lucru în echipă, de identificare a tehnicilor de supravieţuire în cazuri extreme. Ca tehnici de lucru s-au utilizat: jocul de rol, discuţia facilitată, acvariul, turul galeriei, colajul, alegerea forţată s.a. Prima parte a activităţii s-a desfăşurat în cadrul unităţii şcolare, iar cealaltă în aer liber, în locaţii prestabilite.

A mai avut loc concursul de „Tehnologii moderne”,  atelierul media – „Locul meu natal” iar în cadrul  „Porţilor deschise” am primit vizita elevilor de clasa aVIII-a de la Şcoala Generală nr.17. Pentru cei pasioanţi se desfăşoară exerciţii de conducere pe simulatorul auto şi concursul pe bază de chestionare auto,  în cadrul atelierului de practică al unităţii şcolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *