Seminar Internaţional de Kung Fu la Botoşani

Catalin Amariei si Bogdan Munteanu impreuna cu maestrul Ricky Rillera
Catalin Amariei si Bogdan Munteanu impreuna cu maestrul Ricky Rillera

In perioada 19-22 aprilie, se va desfasura la Botosani un seminar de arte martiale organizat de Sifu Bogdan Munteanu. Pentru prima oara in mod oficial, se va preda in Romania stilul SHAOLIN WENG CHUN.

Seminarul il are ca invitat pe Maestrul sarb Zeljko Popovic. Acesta va preda alaturi de tehnici din Shaolin Weng Chun si tehnici de Eskrima (arte martiale filipineze) cat si tehnici de Burmese Boxing (o arta similara cu Muay Thai-ul traditional si din care se considera ca si Muay Thai isi are originea).

 Antrenorul de la Millenium Gym, Si-Fu Catalin Amariei va lua si el parte la seminar: „eu si Bogdan ne cunoastem de foarte multi ani si am participat impreuna la zeci de stagii de pregatire, nationale si internationale in stiluri precum  Choy Li Fut, Kali, Jeet Kune Do, Kickboxing, etc. Stilul Shaolin Weng Chun, este un stil extrem de complex, un fel de stramos al artelor martiale mixte, abordand lupta in picioare si la sol si a dat numerosi campioni pana in prezent. Este o prima incercare pentru un seminar cu durata de 4 zile. Voi cauta sa-l sprijin cu tot ce pot pe amicul meu in organizarea seminarului, mai ales ca il cunoastem pe  maestrul Popovic din anul 2003 si este un maestru de inalta clasa„.

 Cu ocazia acestui seminar, maestrul Popovic va sustine si o demonstratie pentru participanti in care va prezenta diverse tehnici pentru lupta in distanta scurta.

Maestrul Popovic si Si-Fu Amariei – tehnici de autoaparare : http://www.youtube.com/watch?v=RKPypSxGPYE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *