Zeci de copii şi tineri la Crosul Jandarmeriei

Crosul jandarmerieiDuminică, 1 aprilie, a avut loc, la ieşirea din oraş , pe dealul Sucevei, cea  de-a V- a ediţie a Crosului Jandarmeriei. Această competiţie sportivă, ajunsă deja o tradiţie în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, s-a  bucurat de participarea unui număr mare de copii, tineri şi adulţi, în ciuda vremii nefavorabile şi a vântului tăios, care a făcut ca soarele de primăvară să fie unul cu ,,dinţi”.

Crosul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, iar premierea câştigătorilor a fost făcută de colonel Constantin Moroşanu – inspectorul şef al I.J.J. Botoşani.

 Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome , iar, la final,cei mai tineri  participanţi la cros au participat la o tombolă, norocoşii primind articole sportive.

Numărul mare al participanţilor, precum şi buna dispoziţie care a fost la cea de-a V-a ediţie a Crosului Jandarmeriei Botoşani, au confirmat faptul că şi acţiunea de astăzi a fost o reuşită.

„Mulţumim pe această cale tuturor participanţilor, Asociaţiei Sportive ,,Prutul” şi profesorilor de sport de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani, care ne-au ajutat, ca de altfel, şi cu ocazia ediţiilor precedente, la organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii  a manifestării”, a spus Cosntantin Moroşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *