Primăria Botoşani a alocat 600.000 lei pentru alegerile din iunie

vot600 mii lei au fost alocaţi de Primăria Botoşani pentru alegerile locale din 10 iunie. Asta după ce s-a stabilit, pentru prima dată,  că primăriile sunt obligate să suporte bani pentru alegerile locale. 

Am alocat iniţial în buget 400 mii şi am mai suplimentat cu 200 mii lei. Cheltuielile sunt foarte clare pentru alegeri. Cheltuiala nu poate fi decât cu plata celore din birourile electorale din circumscripţi şi birouri electorale ale secţiilor de votare, implicit la tipărirea buletinelor de vot”, a spus primarul Cătălin Flutur.  

Admnistraţiile locale vor primi bani de la Ministerul de Interne, dar apoi trebuie să îi returneze în 60 de zile. În caz contrar, nu vor mai primi deloc bani de la bugetul de stat.

4 thoughts on “Primăria Botoşani a alocat 600.000 lei pentru alegerile din iunie

  1. Alegerile vor fi organizate impecabil. Mereu au fost oameni experimentati care sa organizeze astfel de evenimente.

  2. In mod cert exista mare cheltuiala in acea perioada,dar totul este pentru alegerea viitorului.asa ca noi trebuie sa alegem ce este bine pentru noi,nu sa ne intoarcem pe vremea comunismuli votandu-i pe cei din USL!

  3. Pentru un partid si un primar ce stau la putere 8 ani de zile si face ce a facut e normal sa se cheltuie multi bani pentru alegeri si sunt sigur ca daca erau altii la putere se cheltuiau mai multi bani si se spalau bani cu ocazia alegerilor.

  4. ,,Admnistraţiile locale vor primi bani de la Ministerul de Interne, dar apoi trebuie să îi returneze în 60 de zile. În caz contrar, nu vor mai primi deloc bani de la bugetul de stat” – am preluat fraza din articolul cu pricina.
    Foarte interesant! Deci, Ministerul Administratiei si Internelor detine sumele de bani pentru alegerile locale, dar ii da conditionat – ca sa-i primeasca retur.
    De ce oare aceste sume de bani cu destinatia alegeri locale nu au fost transmise direct, printro anexa a Bugetului de stat, la fiecare primarie comunala? Pentru
    ca, se stie, bugetele locale sunt atit de umflate,incit nu exista bani nici pentru ,,sare la scrumbie”. Ce vremuri, ce moravuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *