Dumitru Codreanu se ia de liderul PSD Botoşani

Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani
Dumitru Codreanu, presedinte PRM Botosani

Liderii USL Botoşani, ţinta unor atacuri venite din partea preşedintelui PRM Botoşani, Dumitru Codreanu. Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că triunghiul USL va „funcţiona cu vârful înainte, cu un vârf ascuţit al domnului Ţurcanu”, în condiţiile în care liderul PSD, Gheorghe Marcu, va fi la cârma partidului doar până în luna octombrie.

Marcu a primit un post pentru activitatea extraordinară, pe care a desfăşurat-o atât înainte de 89, dar mai ales după 89, când a reuşit să distrugă fabricile de zahăr din judeţul Botoşani. Atunci când a avut o activitate parlamentară excepţională, i s-a oferit un post de câteva zeci de mii de euro pe lună, numai datorită acestor merite şi datorită faptului că domnia sa, în calitate de parlamentar pe trei mandate, a făcut extraordinar de multe lucruri în Botoşani„, a spus Codreanu.

3 thoughts on “Dumitru Codreanu se ia de liderul PSD Botoşani

  1. Pacat ca D-lui Gheorghe Marcu i se recunosc meritele de profesionist numai de cei de la Bucuresti, ca la Botosani este balacarit de toti neprofesionistii din mediul politic, unul fiind chiar Dumitru Codreanu care pe deasupra bate si campii.
    Mult succes in noua activitate profesionala, D-le Gheorghe Marcu !

  2. Pai lumea incepe sa-si dea seama de toate magariile facute de cei din PSD si PNL si de aceea le cer explicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *