Gheorghe Marcu şi-a donat o parte din indemnizaţie unei ziariste bolnave

Gheorghe Marcu, lider PSD
Gheorghe Marcu, lider PSD

Senatorul Gheorghe Marcu şi-a donat o parte din indemnizaţia de parlamentar, de pe luna martie, unei ziariste din Bucureşti. Parlamentarul botoşănean nu a dorit să facă public numele tinerei ziariste, bolnavă de cancer la sân.

Tânăra ziaristă este fiica unui consilier de la Bucureşti, donatia fiind în sumă de 25 milioane lei. În opinia mea, spun că este un gest uman, este un ajutor umanitar. Până la echivalentul sumei de 40 milioane lei, voi vedea alte cazuri din judeţul Botoşani şi voi dona şi ceilalţi bani„, a spus Marcu.

Indemnizaţia de pe luna februarie a fost donată de Marcu sinistraţilor din Vrancea, dar şi pentru Şcoala Cerchejeni, afectată de un incendiu. Indemnizatia lunara pe care o ridica parlamentarul botosanean se ridica la 4000 lei

6 thoughts on “Gheorghe Marcu şi-a donat o parte din indemnizaţie unei ziariste bolnave

  1. Frumos gestul domnului marcu, pacat ca e pe banii altora. Indemnizatia aia ar trebui luata totusi dupa ce munceste o luna, nu? In Parlament reprezinta cetatenii din colegiile lor, nu cred ca „greva” le face cinste.

  2. Noroca ca se apropie campania,ca nu mai vedeam nici un gest de caritate!Sa va fie rusine nesimtitilor!Asta e cumparare de voturi pe fata!

  3. Pentru comentatorii contestatari.Aflati D-lor comentatori ca D-l senator Marcu nu va mai candida pentru nici o functie politica. Donandu-si indemnizatia, este un gest foarte frumos din partea domniei sale.Fapt pentru care trebuie sa-i multumim nu sa-l balacarim.

    1. Treaba lui daca va mai candida sau nu. Este un gest foarte frumos sa donezi banii altora, e adevarat. Te rog sa-mi spui in ce domeniu, pe ce planeta, in ce galaxie sau univers sunt platiti grevistii cu lunile? Un parlamentar are, pe langa indemnizatie, si suma forfetara, sau cum se cheama, pentru cheltuieli lunare (cabinet, deplasari, etc.). Nu contest meritele dlui. Marcu, daca le are (nu cunosc activitatea dumnealui). Este strict vorba de „donarea” banilor nemunciti, atat. Afirmatia e valabila pentru parlamentarii grevisti in general, mai multi au „donat” banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *