Incendiu de proporţii la Hudum! Miriştea arsă a ameninţat o vilă

incendiu miriste HudumUn incendiu de mirişte, de mari dimensiuni, a avut loc, joi la prânz, la ieşirea din localitatea Hudum spre Baisa. O mirişte care a fost aprinsă a pus în pericol o vilă construită la marginea drumului european. Pe fondul vântului puternic, focul s-a extins cu repeziciune, afectând câteva zeci de hectare.

Două echipaje de pompieri şi localnici au intervenit pentru stingerea incendiului, însă miciunea a fost îngreunată de vânt.

Am văzut cum focul s-a extins pe câteva hectare în doar 20 de minute. S-a extins din cauza vântului”, a declarat unul dintre martori.

One thought on “Incendiu de proporţii la Hudum! Miriştea arsă a ameninţat o vilă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pana nu va fi cineva bagat la puscarie pentru asa ceva, nu se vor opri din dat foc. niste inconstienti, niste retardati mintal. sa fiu in locul celui cu vila, nu m-as lasa pana nu-i vad in spatele gratiilor. sau cel putin sa-si vanda ei casele sa-mi plateasca daune morale. sa faci foc pe acest vant, trebuie sa fii cel putin idiot. amenda, daca ii dia amenda ce? el nu plateste ca nu are de unde, ramane ca functionarii primariei de care apartine sa se chinuie sa scoata de la el cate un leut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *