Monument funerar reclamat la Protectia Consumatorului

monument funerarUn botosanean a reclamat la Protectia Consumatorului cavoul si monumentul funerar realizat de o firma. Acesta este de loc din Sarafinesti si a apelat la o firma specializata sa ii faca un cavou si o cruce. Dupa ce firma i-a facut lucrarea, botosaneanul s-a declarat nemultumit si a mers la Protectia Consumatorului sa reclame ca dimensiunile cavoului sunt mai mici decat cele comandate, iar monumentul funerar este prea inalt, motiv pentru care ar pune in pericol viata copiilor care s-ar juca in cimitir.

Dinsul este nemultumit de modul cum s-a efectuat lucrarea si ca este un pericol in cazul in care copiii s-ar juca prin cimitir, pentru ca piatra funerara ar putea sa cada. Am fost si am verificat si nu este chiar asa. Constructorul i-a facut lucrarea, iar reclamantul trebuia sa-i mai dea vreo zece milioane lei si cred ca de aici a pornit nemultumirea. A mai reclamat ca nu incape in cavou daca il ingroapa, ca este mai mic decat l-a comandat„, a precizat Alexandru Zarug, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului.  

Acesta a spus ca Protectia Consumatorului nu este in masura sa faca o expertiza la lucrarea reclamata, intrucat necesita costuri mari, drept urmare persoana nemultumita va trebui sa se adreseze instantei pentru a-si rezolva problema.

Acesta a s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *