Tânăr reţinut de poliţişti după ce a dat mai multe spargeri

catuse pe mainiUn tânăr de 24 de ani a fos reţinut pentru 24 ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după ce a săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat. Gheorghe L. va fi prezentat astăzi, 29 martie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în sarcina suspectului s-a reţinut că în noaptea de 20 spre 21 martie, a pătruns prin efracţie într-o societate comercială din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 1.300 lei.

 Probatoriul administrat de poliţişti a stabilit că tânărul este principalul suspect de săvârşirea altor patru infracţiuni de furt calificat, din locuinţe şi anexe gospodăreşti, cu un prejudiciu total în dauna părţilor vătămate de peste 3.000 lei.

  De asemenea, în instrumentarea Poliției municipiului Botoşani se află şi cauza privind tentativa de furt calificat comisă în noaptea de 16 spre 17 martie dintr-un modul stradal din municipiul Botoşani, Gheorghe L. fiind depistat în flagrant de către poliţişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *