Vezi ce spectacol are loc, duminică, la Teatrul Vasilache

alba ca zapada si cei sapte piticiŞi în această duminică, de la ora 11,00 şi de la ora 12,30 sunteţi invitaţi la teatru, unde puteţi viziona spectacolul „Albă ca zăpada şi cei şapte pitici”,  după Fraţii Grimm.

Regia: Valentin Dobrescu;  scenografia: Mihai Pastramagiu;  muzica: Oana Puşcaşu

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi”, spune regizorul spectacolului Valentin Dobrescu.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Mihaela Ştempel (Albă ca Zăpada), Dana Bucătaru (Împărăteasa), Florin Iftode (Împăratul, Fricosul, Botosul), Claudiu Gălăţeanu (Prinţul, Vânătorul, Bâlbâilă, Mâncăciosul), Aurica Dobrescu (Doica, Prâslea), Marius Rusu (Barbă-cot, Uitucilă)  şi Cristinel Onofrei.

Se pot rezerva bilete prin telefon  la numerele 0756084651 / 0231.514353 şi online  la adresa www.teatrulvasilache.ro

Preţ bilet 6 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *