Municipiul Botosani se asociază oficial cu şase comune în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani

Catalin Flutur
Catalin Flutur

Asocierea municipiului Botoşani cu alte şase comune în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Botoşani va fi aprobată, joi, de consilierii locali. Primarul Cătălin Flutur a declarat că în şedinţa de Consiliu Local se va aproba asocierea municipiului cu cele şase comune învecinate, contribuţia la patrimoniu, actul constitutiv, statutul, reprezentanţii municipiului Botoşani în Consiliul de administraţie al ADI-Zona metropolitana, dar şi sediul asociaţiei.

Am avut discuţii cu toţi cei şase primari care sunt alături în acest proiect important pentru municipiul Botoşani şi zona Botoşani, discuţii serioase, fructuoase şi vreau să le mulţumesc colegilor de la cele şase comune pentru modul în care au înţeles ceea ce vrem să facem pentru municipiul Botoşani şi pentru zona metropolitana. La rândul lor, şi ei scot hotărâri de consiliu care vor avea aceeaşi componenţă”, a precizat primarul Catalin Flutur.

Municipiul Botoşani se va asocia cu comunele Mihai Eminescu, Stăuceni, Răchiţi, Băluşeni, Curteşti şi Roma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *