Vezi unde se extind reţelele de apă şi canal în Botoşani!

Mai multe străzi din municipiul Botoşani vor avea apă şi canalizare. Primarul Cătălin Flutur a declarat că un segment important din proiectul accesat de Consiliul Judeţean şi Nova Apaserv şi care vizează extinderea reţelelor de apă şi canalizare se adresează şi municipiului Botoşani. Vor fi o extindere de 17,8 km reţea apă şi 30 km reţea canalizare.

Am pus la dispozia Consiliului Judeţean o serie de străzi, care vor intra în reabilitare pe acest proiect. Vor fi peste 17,8 km de reţele de alimentare cu apă şi ceea ce este foarte important vizează extinderea reţelei de canalizare, pentru că mai avem zone din oraş unde exista apă curentă, dar nu avem canalizare. Canalizarea va intra pe nu mai puţin de 56 de străzi din municipiul Botoşani, inclusiv cartierul Tulbureni„, a spus primarul Flutur.

De asemenea, săptămâna trecută a fost aprobată extinderea reţelei de gaz în municipiu şi care cuprinde şi satul Răchiţi şi Cişmea.

Vezi străzile care vor avea apă şi canal: strazi cu apa si canalizare

One thought on “Vezi unde se extind reţelele de apă şi canal în Botoşani!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca nici asta nu-i stire electorala atunci nu e nici una. Astea-s de astea bagate inainte de alegeri pentru pelicani. Problema e ca stirile de genul acesteia se repeta doar la 4 ani. Eu nu cred ca in viata asta o sa vad canalizare si apa , puse de primarie, pe strada pe care locuiesc. Sa dea D-zeu sa ma insel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *