USL-iştii botoşăneni, supăraţi că PDL-iştii le fură ideile

Ovidiu PortariucVicepreşedintele PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a criticat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că PDL-iştii ies pe „piaţă” cu idei şi proiecte care au fost avansate iniţial de ei. El a dat drept exemplu un proiect privind amenajarea Pieţii Revoluţiei ca „agora”, proiect care, spune Portariuc, a fost pus pe tapet acum de PDL.

Am aflat cu surprindere, că un proiect pe care l-am depus şi de care am vorbit public pe 1 februarie, în care am anunţat intenţia mea de a realiza acest proiect pentru agora în Botoşani, a fost deja depus de PDL, a fost deja pus în dezbatere publică. Îi rog pe colegii de la PDL, dacă sunt în pană de idei să ne spună de dinainte şi putem să le oferim mai multe idei de proiecte de hotărâri. Este bine că s-a făcut şi a intrat în dezbatere publică. Noi am fi conceput altfel această zonă de protest public şi extinderea să fie în zona din faţa Primăriei, unde este o zonă mai protejată, dar vom susţine şi acest proiect„, a precizat Portariuc.

În proiectul PDL este propusă ca zona de protest public să fie în faţa Teatrului Mihai Eminescu.

4 thoughts on “USL-iştii botoşăneni, supăraţi că PDL-iştii le fură ideile

  1. De fapt ideea acestei Agora a pornit de la protestatarii din Piata Revolutiei care inca de la intalnirea cu Primarul Catalin Flutur, i-au propus acestuia si verbal, in prima zi, si in scris, a doua zi, a locul de pe trotuarul din fata Teatrului Mihai Eminescu, sa fie amenajat si aprobat prin Hotarare a Cosiliului local al primariei, ca loc in care orice locuitor al urbei sa poata protesta impotriva oricarui abuz al puterii, sa-si poata exprima orice nemultumire ar… In raspunsul primit de la primar acesta a schimbat sensul propunerii spunand ca va propune amenajarea unui asemenea loc in care sa se poata protesta, dar cu respectarea prevederilor legii 60/…. Ceea ce de fapt e altceva..asa se poate protesta si acum, dar cu aprobare ceea ce prevede si legea 60/…deci nu mai este Agora. Noi am propus ca in acel loc sa se poata protesta intre anumite ore fara nici un fel de aprobare prealabila…..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai mai lasa-ma cu textele astea de 2 lei. Cine te crede ca ti s-a furat ceva cand tu furi de rupi? Plus de asta, PDL-ul e capabil sa-si formeze si sa-si sustina propriile idei, nu are nevoie de ale tale.

  3. Aceasta stire e falsa. PDL-ul are oameni destul de competenti incat ideile lor sa fie autentice. Asta e un joc murdar al celor din PSD si PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *