Angajatorii germani selectează bucătari în vederea angajării, în luna aprilie

Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă a primit din partea ZAV Bonn un număr de 60 de posturi pentru următoarele meserii: bucătar,/bucătărese, cameriste,ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv (mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc. ).

Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunostinte de limba germana de baza, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienta profesionala constituie un avantaj.

Angajarea se face  pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe luna pentru personalul auxiliar si 1500-2000 de euro brut pe luna pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurata de catre angajator (gratuit sau negociabilă). Intreţinerea pe cont propriu sa negociabil întreţinerea este pusa la dispoziţie de angajator.

Selectia va avea loc in cursul lunii aprile 2012.

 Informatii la Consilierul EURES, camera 224, etaj 2 sau la telefon 0231536791 interior 237.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *