Accident cercetat la două săptămâni de la producerea acestuia

masina politie rutieraO femeie din municipiul Botoşani a sesizat Poliţia că fiul său, de 16 ani, a fost victima unui accident rutier produs pe 8 martie, iar conductorul auto implicat a părăsit locul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în ziua de 8 martie, Bogdan Ciprian L. de 24 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce manevra un autoturism pe trotuar, pe Bulevardul Mihai Eminescu, cu intenţia de a pătrunde pe partea carosabilă, l-a surprins și accidentat grav pe minorul Iulian M., care se deplasa pe trotuar, împreuna cu un grup de colegi de clasă.

După producerea evenimenului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Iniţial, minorul a ascuns părinţilor împrejurarile reale în care a suferit leziunile, aceştia din urma aflând adevărul în ziua de 27 martie, când au sesizat organele de poliţie.

Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviințarea organelor de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *