Adăpătoare de miliarde pentru vaci

Primaria Rauseni cheltuieste 100.000 de euro pentru o adapatoare pentru animale. Una dintre cele mai importante investitii ale Primariei Rauseni este reprezentata de o adapatoare pentru animale. Consiliul Local a strans fonduri inca de acum patru ani pentru aceasta investitie, iar primarul Florin Olaru a declarat ca, desi a apelat si la ajutorul Guvernului, deocamdata se bazeaza pe veniturile locale din concesionarea pasunilor comunei. Edilul a adaugat ca a organizat si o licitatie in acest sens, care a fost adjudecata de firma locala Tora SRL pentru aproximativ 100.000 de euro. Initial valoarea investitiei a fost estimata la peste 126.000 de euro.

Lucrarile vor fi demarate in curand, firma castigatoare incepand amenajarea santierului. Conform contractului, aceasta are 12 luni pentru a le finaliza, insa conducerea primariei spera sa poata prelua investitia mai devreme. „Se va realiza o captare de apa in zona satului Doina, unde sunt probleme cu apa. Adapatoarea va deservi aproximativ 400 de bovine si 1.000 de ovine”, a mentionat Florin Olaru. Acesta a mai adaugat ca pana de curand si deservirea populatiei cu apa potabila era o problema, insa s-a realizat o aductiune in satul Doina.

Localnicii spun ca, din cauza solului, doar apa din doua-trei fantani din sat este potabila, in rest nici animalele nu o consuma. Primarul sustine ca acum s-au facut studii, iar adapatoarea va avea apa incadrata in parametri normali consumului, fiind efectuate captari din izvoare.

Sursa: Monitorul de Botosani

One thought on “Adăpătoare de miliarde pentru vaci

  1. Acesti bani sunt rasplata trecerii la PDL a d-lui Florin Olaru, primarul de Rauseni.Sefii PDL au trecut la racolarea primarilor PSD si PNL oferindu-le mari sume din banii publici .O mare parte din acesti bani, chiar pentru buzunarele proprii ale primarilor racolati. Oricum pentru Florin Olaru banii sunt aruncati degeaba pentru ca acesta are dosar pe rol de turnator la securitate si cateva dosare la DNA pentru risipa banilor publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *