Vicele Ghiorghiţă şi-a luat apărător în cazul procesului cu maidanezii ucişi

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a decis să-şi ia avocat care să-l apere în cazul procesului deschis de asociaţiile pentru protecţia animalelor cu privire la cei 200 de câini ucişi anul trecut. Asta după ce magistraţii botoşăneni au dispus admiterea plângerii făcute de asociaţiile pentru protecţia animalelor împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată a persoanelor implicate în dosarul privind uciderea maidanezilor.

Dosarul trebuie înaintat din nou către Poliţie. Eu ştiu că Poliţia face parte din cercetări. Dacă vom fi solicitaţi, ne vom prezenta la audieri. Dar nu avem nimic de declarat în plus faţă de ceea ce am declarat până acum. Diferenţa este că de această dată ne vom prezenta şi noi cu câte un avocat pentru a ne putea apăra. Am lăsat-o aşa de la sine putere, că am spus că nu e o problemă gravă, dar pot apărea tot felul de surprize„, a spus Ghiorghiţă.

Reamintim că, deşi iniţial procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani au constatat că faptele nu există, judecătorii au infirmat soluţia şi au dipus retrimiterea dosarului la Parchet pentru începerea urmăririi penale în cazul primarului Cătălin Flutur, a viceprimarului Florin Ghiorghiţă, a directorului Direcţiei sanitar-Veterinare, Minodora Vasiliu, a directorului Eugen Ţurcanu şi a medicului-veterinar Cristian Pancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *